Ons verhaal


Sandra Hermans & Debora Volders

Wie zijn wij?

Sandra Hermans...
opleiding: vroedvrouw
getrouwd en moeder van twee
healthy lifestyle lover

Debora Volders...
opleiding: leerkracht 
getrouwd en moeder van vier
healthy lifestyle lover

Valt er al iets op...?

Hoe ontstond 'Oasem'?

Vanuit onze passies: de natuur, een healthy lifestyle èn essentiële oliën. 

In januari 2021 ontstond het idee om zelf een houten inhaler te maken. Debora was bijna jarig en zocht een leuke tool voor haar oliën.  In Europa was er niet direct een interessante inhaler op de markt. Een vriendin kwam met de opmerking: "Waarom maken we hem niet zelf?".

Enkele dagen later werd de naam 'Oasem' geboren.  Hasselts dialect voor 'adem'. 

Met z'n drieën werd er aan de keukentafel gebrainstormd, getekend, gemaild, gebeld... .  We gingen op zoek naar sterke, duurzame bedrijven voor onze productie en verpakking.  Via die weg kwamen we ook in contact met het bedrijf 'Prasadam Papers' uit India voor de productie van onze filter 'tips'. 

Veel meetings en koffietjes later werd er besloten om een vennootschap op te richten.  Ieder van ons ging in gesprek met echtgenoot en gezin. Was ons idee haalbaar?  Ging iedereen all in qua inzet,  financiële- en tijdsinvesteringen? 

Uiteindelijk gingen we met zijn tweeën verder met de zaak uit te bouwen en staan we nu hier...klaar voor de launch van ons eerste product!  Oasem, een houten tool met een grote impact!

Dankbaar voor alles... enthousiast voor een groenere toekomst!

Oasem brengt je weer in verbinding met de natuur... de grootste kracht.  Onze missie is om jou te helpen om je wellness- en lifestyle goals te bereiken!

 

Oasem