Visie en Missie


Healthy lifestyle

Ons doel is om jullie bewuster te laten omgaan met je voeding, beweging, rust, slaap en... je 'adem'.  Een levensstijl leer je jezelf niet op één, twee, drie aan.  Daar zijn we ons maar al te goed van bewust.  Zoiets gebeurt met kleine stapjes en soms ook met vallen en opstaan.  Maar we geloven dat iedereen de 'switch' kan maken naar een 'Oasem' levensstijl.  Een stijl waarbij je terug leert 'stil' worden en weer luisteren naar je lichaam.  Ademen...je lichaam voeden met de juiste energiebronnen...regelmatig ontspannen en je 'batterij' weer even opladen.
In onze blog ga je hier regelmatig meer over kunnen lezen...

 


Natuurlijke ondersteuning tijdens stoppen met roken.


Wij geloven dat je je lichaam zoveel mogelijk zou moeten ondersteunen.  Immers, heeft ons lichaam een prachtig zelfhelend vermogen.  Non-stop worden dode lichaamscellen afgevoerd en tegelijk worden er nieuwe lichaamscellen aangemaakt. Deze natuurlijke lichaamsprocessen kunnen we ondersteunen met aromatherapie. Wanneer je stopt met roken gaat er een ontgiftingsproces plaatsvinden.  Het is goed om de moeilijkheden die daarbij gepaard kunnen gaan op een natuurlijke manier aan te pakken.

 
Afvalpreventie/natuurbeheer/bijenpopulatie


Met Oasem willen we een duidelijk signaal geven aan de mensen.  Onze bedoeling is het afvalbewustzijn te vergroten.  We doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.  Van productie tot verpakking.  Maar we willen ook een stap verder gaan.  We zijn enthousiast om nieuwe initiatieven tot leven te wekken.  Een peukvrij-actie staat alvast op onze to do list!... Meer hierover vind je binnenkort op de blog!
Ook spelen we met onze 'Oasem filter Tips' in op de dreigende bijensterftecijfers.  Onze filter Tips moeten in de natuur gegooid worden na gebruik en zullen bijenvriendelijke planten laten groeien door de zaden die verwerkt zitten in de papierpulp.  Prachtig concept toch!!!